Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Register for a free global Runboard account (help) | Log in with: (), Runboard globally (lost password?)

 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Administrator


Joined: 12-2014
Post Count: 9001
Reply | Quote
posticon Happy B-Day!


 emoticon We made it to 14 years, guys! emoticon

Didn't post this yesterday in case Dan wanted to be the revealer, but I think it's fine to post now.

What can I say? Good job you all.. thanks for sticking around emoticon

Here's to 15! emoticon
5/May/18, 7:47 pm Link to this post    PM Messup434
 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Administrator


Joined: 12-2014
Post Count: 9001
Reply | Quote
Re: Happy B-Day!


I was hoping to make an official, 16-question "Takeshi's Castle Through the Years" quiz on Triviala, but they kept denying it (even after I put the show's title in quotes and punctuated all of them) emoticon

I'll just post the questions here, in case you want to test your memory. The quiz had a 25-second timer on each question to prevent researching, so if you want to stay true to it, you can't look things up. Answers are at the bottom emoticon


1. Which of these describes what happened in 2002?

A. 'Takeshi's Castle' was initially taped and edited.

B. Many 'Takeshi's Castle' fan-pages opened.

C. 'Takeshi's Castle Rebooted' aired with Dick & Dom hosting.

D. The original 'Takeshi's Castle' footage was commentated over by Craig Charles.


2. Which of these describes what happened in 2003?

A. 'Takeshi's Castle' gained popularity in the UK and episodes with Craig Charles continued to air.

B. The Craig Charles version of 'Takeshi's Castle' ended due to having no footage left to use.

C. 'Takeshi's Castle' lost popularity in the UK but continued to air its final episodes with Craig Charles.

D. Many countries filmed their own versions of 'Takeshi's Castle.'


3. Which of these describes what happened in 2004?

A. 'Takeshi's Castle' continued to air in the UK throughout the year with Craig Charles.

B. 'Takeshi's Castle' continued to air in the UK throughout the year, but Dick & Dom replaced Craig Charles.

C. Popular fan-site 'Keshi Heads' opened and 'Takeshi's Castle' continued to air in the UK until the last month of the year.

D. Popular fan-site 'Keshi Heads' opened and 'Takeshi's Castle' ended in the first month of the year.

4. Which of these describes what happened in 2005?

A. 'Takeshi's Castle' made a return in Japan with a celebrity-only episode.

B. 'Takeshi's Castle Thailand' premiered in July and continued on through the rest of the year.

C. Challenge, the channel that aired 'Takeshi's Castle' in the UK, rebranded and 'Takeshi's Castle' stopped airing in the UK.

D. None of the above.


5. Which of these describes what happened in 2006?

A. 'Takeshi's Castle' in the UK reached its peak of popularity, despite there being no new episodes produced.

B. 'Takeshi's Castle' trended worldwide on Twitter.

C. 'Takeshi's Castle' started being shown in Spain, with Fernando Castillo and Paco Bravo commentating.

D. None of the above.


6. Which of these describes what happened in 2007?

A. 'Takeshi's Castle' American dub "MXC" ended.

B. 'Takeshi's Castle' American remake "King of the Mountain" aired its first series.

C. 'Takeshi's Castle' American remake "Storm the Castle" ended.

D. 'Takeshi's Castle' began taping new episodes in Japan.


7. Which of these describes what happened in 2008?

A. The edit of 'Takeshi's Castle' used by TV network Challenge, in the UK, was broadcast in Finland.

B. 'Takeshi's Castle' stopped airing on the True X-ZYTE channel in Thailand.

C. 'Takeshi's Castle' stopped airing on the GMA7 channel in the Philippines.

D. All of the above.


8. Which of these describes what happened in 2009?

A. A new series of 'Takeshi's Castle' was commissioned, to be filmed in the UK and hosted by Craig Charles.

B. All of the 'Takeshi's Castle' episodes were anonymously uploaded to YouTube, in their original form.

C. A CD containing all of the background-music used on 'Takeshi's Castle' was announced and released.

D. DVD sets containing clips and skits from 'Takeshi's Castle' that were not previously seen in the UK was announced, and the first DVD released.


9. Which of these describes what happened in 2010?

A. The search-term "#takeshiscastle" trended worldwide on Twitter.

B. The introduction graphics for the UK version of 'Takeshi's Castle' were redone.

C. The second DVD set was released, containing clips and skits not previously seen in the UK.

[sign in to see URL] Charles created his own small-scale 'Takeshi's Castle' remake, "Takeshi's Newcastle."


10. Which of these describes what happened in 2011?

A. 'Takeshi's Castle' party equipment started being sold at party stores in the UK.

B. 'Takeshi's Castle Rebooted' was announced to be airing on Challenge and began airing at the end of the year.

C. 'Takeshi's Castle' episodes voiced by Craig Charles began airing as reruns on Comedy Central.

D. None of the above.


11. Which of these describes what happened in 2012?

A. The search-term "#takeshiscastle" trended worldwide on Twitter.

B. 'Takeshi's Castle Thailand' was announced and began airing in mid-July, allowing fans all over the world to watch, as well.

C. The introduction graphics for the UK version of 'Takeshi's Castle' were redone.

D. None of the above.


12. Which of these describes what happened in 2013?

A. 'Takeshi's Castle Thailand' was announced and began filming for its first season.

B. 'Takeshi's Castle Rebooted', hosted by Dick and Dom was announced.

C. Craig Charles, the former 'Takeshi's Castle' host, competed on reality TV show 'I'm a Celebrity.'

D. All of the above.


13. Which of these describes what happened in 2014?

A. Craig Charles, the former 'Takeshi's Castle' host, competed on 'I'm a Celebrity.'

B. 'Takeshi's Castle Thailand' was announced and began filming for its first season.

C. Craig Charles, the former 'Takeshi's Castle' host, competed on reality TV show 'I'm a Celebrity' and 'Takeshi's Castle Thailand' was announced and began filming.

D. Both 'Takeshi's Castle Indonesia' and 'Takeshi's Castle Vietnam' were announced and had their first seasons.


14. Which of these describes what happened in 2015?

A. 'Takeshi's Castle Thailand' had three more series and unveiled 15 new games over the year.

B. 'Takeshi's Castle Thailand' had two more series and changed the show's format.

C. 'Takeshi's Castle Thailand' had sporadic "specials" throughout the year.

D. 'Takeshi's Castle Thailand' was cancelled in May.


15. Which of these describes what happened in 2016?

A. 'Takeshi's Castle Indonesia' was cancelled in July.

B. 'Takeshi's Castle Saudi Arabia' was cancelled in June.

C. 'Takeshi's Castle Thailand' was cancelled in May.

D. 'Takeshi's Castle Vietnam' was cancelled in May.


16. Which of these describes what happened in 2017?

A. Both 'Takeshi's Castle Indonesia' and 'Takeshi's Castle Vietnam' were announced and had their first seasons.

B. 'Takeshi's Castle Saudi Arabia' was announced to air in late 2018.

C. 'Takeshi's Castle Thailand' was voiced in the UK by new commentator Johnathon Ross.

D. All of the above.






Answers: 1. D, 2. A, 3. D, 4. A, 5. C, 6. A, 7. D, 8. D, 9. C. 10. D, 11. A, 12. B, 13. C, 14. B, 15. C, 16. D
5/May/18, 8:17 pm Link to this post    PM Messup434
 
DuffDan Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Admin



Joined: 07-2003
Post Count: 26640
Reply | Quote
Re: Happy B-Day!


Nice quiz emoticon

I’ll be honest... I forgot our birthday emoticon
I’ve had so much going on recently that it totally slipped my mind. Although after last year’s complete failure it’s not a surprise emoticon

This has been the worst year for Keshi Heads, thanks to Comedy Central and us being removed from Google emoticon
6/May/18, 8:51 am Link to this post    PM DuffDan
 
Takeshi1 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

*Choose a Title*


Joined: 04-2018
Post Count: 462
Reply | Quote
Re: Happy B-Day!


Wow, loving the quiz!
6/May/18, 5:34 pm Link to this post    PM Takeshi1
 
General Jonnie Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info




Joined: 08-2005
Post Count: 2834
Reply | Quote
Re: Happy B-Day!


I would of played along if the answers weren't at the bottom emoticon

Despite Comedy Central's attempts to kill Keshi Heads off, we've had a couple of new forum members lately, and the forum has been quite active lately

---
https://bananaskincartoons.weebly.com
http://twitter.com/JGAdventureZone
6/May/18, 8:41 pm Link to this post    PM General Jonnie
 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Administrator


Joined: 12-2014
Post Count: 9001
Reply | Quote
Re: Happy B-Day!


 emoticon Yeah the quiz would have been a lot better if the website I originally put it on had approved it in-time - I just put it here at the last second so it didn't completely go to waste.

Quote:

This has been the worst year for Keshi Heads, thanks to Comedy Central and us being removed from Google emoticon



I completely agree with you and feel your frustration (especially as this is your page!!), but even in these desperate times we have had some good stuff over the year! We had two NEW remakes running at the same time at one point, AND still have a remake to look forward to in the coming months!

Plus as Jonnie said, we've actually been getting more people joining recently, and I've seen other newbies (hello, ya'll please join-up! emoticon ) and returning members lurk from time-to-time. The board does have a really friendly collection of people at the moment anyway emoticon

But I'm still fuming mad on everyone's behalf about what Comedy Central did to us. I'd like to contact Google, but does anyone know the best way? They must get so many emails, they'd even ignore the president emoticon
7/May/18, 3:51 am Link to this post    PM Messup434
 
Takeshi1 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

*Choose a Title*


Joined: 04-2018
Post Count: 462
Reply | Quote
Re: Happy B-Day!


Who wouldn't ignore the president!
7/May/18, 9:26 am Link to this post    PM Takeshi1
 
DuffDan Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Admin



Joined: 07-2003
Post Count: 26640
Reply | Quote
Re: Happy B-Day!


Everyone?

 emoticon
14/May/18, 10:14 am Link to this post    PM DuffDan
 
Takeshi1 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

*Choose a Title*


Joined: 04-2018
Post Count: 462
Reply | Quote
Re: Happy B-Day!


That was my point
14/May/18, 4:46 pm Link to this post    PM Takeshi1
 


Reply





You are not logged in (Login)
web
analytics