Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Register for a free global Runboard account (help) | Log in with: (), Runboard globally (lost password?)


Page:  1  2  3  4 

 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Monkeee's Manager
Registered Keshi-head

Registered on: 12-2014
Post Count: 5772
Reply | Quote
Re: Site Photos


OK let's just pretend this never happened emoticon

---

24/Mar/2016, 7:09 am Link to this post Email Messup434   PM Messup434
 
DuffDan Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Admin
Registered Keshi-head


Registered on: 07-2003
Post Count: 25397
Reply | Quote
Re: Site Photos


We'll be able to do that when/if they ever fix themselves.
24/Mar/2016, 4:16 pm Link to this post Email DuffDan   PM DuffDan
 
josechung Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

The Ultimate
BGM Detective

Registered Keshi-head

Registered on: 12-2006
Post Count: 1021
Reply | Quote
Re: Site Photos


Right now I'm getting the same image on all of the pictures from Photobucket
"Oops! Your image was linked incorrectly, please visit your account for the correct link"

---
notundercovercop.
I found the BGMS for
Catch It
Rat Race
Extinction
Avalanche
Cheese berry hill
Corn cob trip
Roll the dice
End Bell
Dominoes
Bite the bun
26/Apr/2016, 2:46 am Link to this post Email josechung   PM josechung
 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Monkeee's Manager
Registered Keshi-head

Registered on: 12-2014
Post Count: 5772
Reply | Quote
Re: Site Photos


Me too - Photobucket's down.

---

26/Apr/2016, 4:32 am Link to this post Email Messup434   PM Messup434
 
DuffDan Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Admin
Registered Keshi-head


Registered on: 07-2003
Post Count: 25397
Reply | Quote
Re: Site Photos


They're all back now, right? It must have fixed itself!
26/Apr/2016, 8:27 pm Link to this post Email DuffDan   PM DuffDan
 
latedep31 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

*Choose a Title*
Registered Keshi-head

Registered on: 08-2010
Post Count: 1390
Reply | Quote
Re: Site Photos


The board's images aren't working in FireFox, but works in Chrome. The website is fine in both browsers, though.
26/Apr/2016, 9:00 pm Link to this post Email latedep31   PM latedep31
 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Monkeee's Manager
Registered Keshi-head

Registered on: 12-2014
Post Count: 5772
Reply | Quote
Re: Site Photos


I'm in Chrome so not much to add here..!

---

27/Apr/2016, 3:41 am Link to this post Email Messup434   PM Messup434
 
DuffDan Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Admin
Registered Keshi-head


Registered on: 07-2003
Post Count: 25397
Reply | Quote
Re: Site Photos


I hate the Internet.

I have no clue as to why weird things like this happen. I don't have Firefox but have checked it in Edge, Explorer, Safari on iPad and Chrome on Andriod and it's fine in all of those. Is it still broken in Firefox or has it sorted itself out now?
27/Apr/2016, 7:06 pm Link to this post Email DuffDan   PM DuffDan
 
latedep31 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

*Choose a Title*
Registered Keshi-head

Registered on: 08-2010
Post Count: 1390
Reply | Quote
Re: Site Photos


Still broken, unfortunately. I guess I'll just sign in on Chrome for the time being.
27/Apr/2016, 8:18 pm Link to this post Email latedep31   PM latedep31
 
DuffDan Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Admin
Registered Keshi-head


Registered on: 07-2003
Post Count: 25397
Reply | Quote
Re: Site Photos


If it's still like it at the weekend let me know and I'll try and find a way to sort it. Even thought I've no idea what's wrong emoticon
28/Apr/2016, 4:08 pm Link to this post Email DuffDan   PM DuffDan
 


Post Reply

Page:  1  2  3  4 





You are not logged in (Login)
web
analytics