Runboard.com
You're welcome.

runboard.com       Register for a free global Runboard account (help) | Log in with: (), Runboard globally (lost password?)


 
latedep31 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

*Choose a Title*
Registered Keshi-head

Registered on: 08-2010
Post Count: 1390
Reply | Quote
Forum Section Title images are broken


"The image you are requesting does not exist or is no longer available."

I think Imgur threw them out accidentally.
22/Sep/2015, 9:32 pm Link to this post Email latedep31   PM latedep31
 
Messup434 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Monkeee's Manager
Registered Keshi-head

Registered on: 12-2014
Post Count: 5772
Reply | Quote
Re: Forum Section Title images are broken


They work fine for me emoticon emoticon

---

23/Sep/2015, 1:04 am Link to this post Email Messup434   PM Messup434
 
latedep31 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

*Choose a Title*
Registered Keshi-head

Registered on: 08-2010
Post Count: 1390
Reply | Quote
Re: Forum Section Title images are broken


They work for me now, too. Don't know what happened. Probably my computer. emoticon
23/Sep/2015, 2:31 am Link to this post Email latedep31   PM latedep31
 
DuffDan Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Admin
Registered Keshi-head


Registered on: 07-2003
Post Count: 25397
Reply | Quote
Re: Forum Section Title images are broken


Maybe the host's servers were down? Odd, but lucky if fixed itself!
23/Sep/2015, 3:50 pm Link to this post Email DuffDan   PM DuffDan
 


Post Reply





You are not logged in (Login)
web
analytics